Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Podzimní akce s moto pneu Dunlop: obujte novou sadu a získejte 1000 Kč

Potřebujete obout svou silnou mašinu do gum s prvotřídní přilnavostí, které vás podrží i v klopených zatáčkách, když se ve vás probouzí srdce závodníka? Pak si nenechte ujet tuto příležitost! Kupte sadu vybraných moto pneu Dunlop a dostanete zpátky 1000 Kč. Více podrobností se dočtete na následujících řádcích.

Cashback za nákup moto pneu Dunlop

Obujte vybranou sadu moto pneumatik Dunlop a získejte 1000 Kč zpět.

Jak obout stroj do TOP pneu a získat tisícovku zpět?

Jednoduše!

  • Vyberte si ze čtyř následujících TOP pneu Dunlop, které se chlubí bezkonkurenční přilnavostí.
  • Obujte pneu v partnerském pneuservisu Dunlop.
  • Zaregistrujte fakturu na soutěžním webu Dunlop.
  • Při registraci uveďte bankovní účet, na který vám Dunlop pošle zpět 1000 Kč. 

Akce probíhá od 1. 9. do 15. 10. 2024, registraci můžete provést až do 31. 10. 2024. Kompletní pravidla a podmínky akce najdete zde.

Aby se vám lépe vybíralo, pláště Dunlop, na které se akce vztahuje, vám představíme podrobněji.

Dunlop Roadsmart IV

Tyhle pneumatiky použijete pro své dvoustopé parťáky na sportovních vyjížďkách i na delších dovolených v zahraničí. Jsou tak všestranné a propracované, že vás podrží s vynikajícím výkonem na mokru i suchu do vysokého stupně opotřebení. A při jejich ovládání se nenadřete, protože konstrukce bočnic vám dodá jistotu při řízení.

Dunlop Roadsmart IV vám vydrží na sportovně-turistických vyjížďkách opravdu dlouho. S technologií bezešvého běhounu totiž výrobce lépe umístil jednotlivé směsi, což vám přinese menší opotřebení i předvídatelné vlastnosti pneumatik až do konce jejich životnosti.

Moto pneumatiky Dunlop Roadsmart

Vybrat Dunlop Roadsmart IV

Dunlop Trailmax Meridian

Už jen samotný dezén moto pneumatiky Dunlop Trailmax Meridian vás donutí pozvednout obočí, ovšem pozor – není tu jen pro efekt. Optimálně totiž při jízdě odpuzuje vodu a na suchém povrchu vám zaručí maximální přilnavost.

Směs kaučuku a siliky se stará o zachování pružnosti i v situacích, kdy klesne rtuť na teploměru. Kostra pláště s vrstvami viskózy pak prodlužuje kilometrový nájezd o 6 % až 15 % oproti konkurenčním pneumatikám a dohlíží na rychlejší zahřátí.

Tyto pláště se také mohou pochlubit mimořádně dobrým záběrem v terénu, a to na měkkém i tuhém bahně či štěrku. Trailmax Meridian jsou pneumatiky ideální pro sportovně založené motorkáře, kteří svůj stroj prohánějí celoročně a mají vysoké nároky na univerzálnost.

Sportovní moto pneu DunlopVybrat Dunlop Trailmax Meridian

Dunlop Trailmax Raid

Tyto pláště kombinují vynikající vlastnosti pro jízdu na silnici i mimo ni. S inovativním designem a pokročilou konstrukční technologií zajišťují ideální rovnováhu mezi:

  • námahou při řízení, 
  • stabilitou
  • a zpětnou vazbou.

Jsou zároveň navržené s ohledem na dlouhotrvající životnost, což je pro cesty na dlouhé vzdálenosti zásadní.

S agresivním dezénem s hlubokými drážkami vždy očekávejte bezpečný a předvídatelný výkon na silnici i silné trakční a brzdné vlastnosti v náročných terénních podmínkách. Zvýšený obsah oxidu křemičitého zajišťuje pružnost směsi i při nízkých teplotách a optimální přilnavost na mokrém povrchu. Dunlop Trailmax Raid jsou zkrátka skvělou volbou pro ty z vás, kteří hledáte vysoce výkonné pneumatiky na asfalt i mimo něj.

Pneu Dunlop na cestovní enduro Vybrat Dunlop Trailmax Raid

Dunlop Mutant

Dunlop Mutant jsou spojením technologií ceněných u hypersportovních a turistických pneumatik Dunlop. Výrobci je vyvinuli na míru mokrému a nevyzpytatelnému počasí a dali si záležet na tom, abyste si s nimi poradili i v tom nejdrsnějším podnebí za zimních podmínek.

Pneumatiky Mutant vynikají svou ovladatelností a stabilitou. Jejich přilnavost je srovnatelná s těmi, které se prohání po závodních okruzích. Odolnost ale podědili spíše po turistických variantách. Takže vás nezaskočí štěrk, bláto ani jiné nečistoty na silnicích. Doporučujeme je pro jejich všestrannost na dlouhé dobrodružné výpravy i na občasné prohánění po okruhu.

Hypersport a turistické moto pneu Dunlop Mutant

Vybrat Dunlop Mutant

Neoslovil vás žádný model? Další top dezény Dunlop na vás čekají v našem e-shopu.
Pojďte je prozkoumat. 👇

Kompletní nabídka moto pneu Dunlop

 

Zdroj fotografií: Dunlop

Nahoru